Coctail Godfather

Paharul clientului se umple cu gheata pisata si se toarna ingredientele peste ea. Se amesteca cu lingura de bar, se serveste cu o lingura de amestecat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml whisky scotian
  • 20 ml Amaretto

Mod de preparare

Paharul clientului se umple cu gheata pisata si se toarna ingredientele peste ea. Se amesteca cu lingura de bar, se serveste cu o lingura de amestecat.
Alte retete

Socata

Sirop de agave

Sirop muguri de brad

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors