Coctail Alfonso

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie. Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umpl

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml Dubonnet
  • 2 picaturi de bitter Angostura
  • Sampanie seaca pentru completare
  • 1 bucata zahar cubic
  • gheata
  • lamaie

Mod de preparare

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie.

Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umplem cu sampanie seaca.

Stropim cu coaja de lamaie razuita.
Alte retete recomandate

Visinata

Sirop agave

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors