Racoritor, cremos, cu gust inconfundabil de mocca, acesta este cocktailul italian. Reteta de cocktail suna cam asa: raceste paharele si toate ingredientele inainte de preparare. Amesteca 25 ml cafea espresso
Cocktailul italian ester acoritor, cremos, cu gust inconfundabil de mocca Raceste paharele si toate ingredientele inainte de preparare. Amesteca 25 ml cafea espresso, foarte rece, cu 25 ml lichior de cafea, 25 ml rom, 25 ml sirop de zahar, 25 ml frisca lichida si 25 ml lapte. Toarna in pahare si serveste cu ciocolata rasa deasupra.
Este prima data cand gatesc si mananc creveti. Exact: pana acum n-am mancat creveti :P Am ales sa urmez ( nu...
Creveti cu usturoiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala