Astazi vei invata sa faci un cocktail cu care sa impresionezi de 1 sau 8 Martie: Rasberry fizz, un cocktail cu zmeura si dulceata de trandafir
Pentru inceput ne asiguram ca avem totul la indemana: pahar, shaker, decorul pe care il vom pregati inainte si binenteles, ingredientele.
Pune in saker ingredientele: o lingurita de dulceata de trandafir, Suc de lamaie, sirop zahar, gin, lichior de zmeura si gheata.
Inchide shakerul si agita puternic: avem nevoie de omogenizare, aerare, si cat mai putina diluare :)
Deschide shakerul si strecoara bautura in pahar peste gheata proaspata, apoi adauga putina apa minerala sau apa tonica, dupa preferinte.
Adaugati decorul si bautura este gata sa fie savurata ;)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post