Five Oclock Tea

Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte. In el se pun atatea lingurite d

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa fierbinte
  • ceai negru Ceylon (Sri Lanka)

Mod de preparare

Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte.
In el se pun atatea lingurite de ceai cate cani dorim sa preparam si inca una a ceainicului. Deasupra se toarna apa clocotita de ajuns pentru cantitate de ceai pe care dorim sa o servim. Ceainicul se acopera cu o husa speciala din pasla si se lasa cel putin 20 min. Ceaiul se serveste in cescute din portelan fin (de preferinta Roshenthal)


Cu Cake, sau fursecuri, la intalnirile de dupa amiaza.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce