Ceai Sangria

Intr-un vas, se pune apa fierbinte si se lasa, timp de 5 minte, pliculetele de ceai. Intr-un vas mai mare se pun frcutele cu zahar. Se toarna deasupra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cesti apa fierbinte
  • 5 pliculete de ceai
  • 2 cani bucati de fructe
  • 2 lingurite zahar
  • 2 cesti suc de fructe

Mod de preparare

Intr-un vas, se pune apa fierbinte si se lasa, timp de 5 minte, pliculetele de ceai. Intr-un vas mai mare se pun frcutele cu zahar. Se toarna deasupra ceaiul si se adauga si sucul de fructe. Se serveste cu gheata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce