Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Apa se pune la fiert si cand clocoteste, se adauga visinele taiate si plicurile de ceai. Se ia de pe foc si se lasa la infuzat 15 minute. Se toarna in pahare si se decoreaza cu lamaie si menta. Se pot adauga cuburi de gheata.
Se serveste in pahare inalte.
La prepararea acestui ceai imi e de folos un ibric de la Kitchen Shop.
Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce