Bautura de capsuni

1. Se spala capsunile si se indeparteaza coditele. 2. Se pun fructele in blender impreuna cu zaharul sau mierea si cu cuburile de gheata. 3. Se toarna

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 50 g zahar farin sau miere
  • 2-3 cuburi de gheata

Mod de preparare

1. Se spala capsunile si se indeparteaza coditele.

2. Se pun fructele in blender impreuna cu zaharul sau mierea si cu cuburile de gheata.

3. Se toarna bautura in cupe si se orneaza cu capsuni

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce