Amestec delicios de ceai

Amesteca 50 g de anason, 30 g de menta si 50 g de ceai chinezesc. Dupa agitare toarna amestecul intr-o sticla care se inchide ermetic. La utilizare op

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g anason
  • 30 g menta
  • 50 g ceai chinezesc

Mod de preparare

Amesteca 50 g de anason, 30 g de menta si 50 g de ceai chinezesc. Dupa agitare toarna amestecul intr-o sticla care se inchide ermetic. La utilizare opareste 1 lingurita din amestec si acopera-l. Dupa 5 minute strecoara-l intr-un alt pahar sa nu devina amar. Nu trebuie sa fierbi prea mult apa pentru ceai, deoarece risca sa isi pierda gustul. Nu este recomandat sa folosesti ceainic din aluminiu. Pe langa aroma intensa, anasonul si menta vindeca durerile de stomac, durerile intestinale si durerile de fiere. In caz de nevoie poti pregati ceaiul si intr-un pahar de sticla in locul celui de portelan, insa in acest caz este recomandat sa introduci o lingura, ca sa nu crape din cauza apei fierbinti.
Serveste-l cald, cu miere si lamaie.

Alte bauturi recomandate

Suc de capsuni

Suc de socata

Nectar de visine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors