Caffe latte cu caramel, bautura delicioasa din cafea si lapte este un mod placut de a incepe o noua zi
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un espresso adica 30 ml cafea proaspat preparata, 150 de ml de lapte si 10 ml sirop de caramel
Pentru preparare avem nevoie de o cafetiera french press in care vom pregati crema de lapte. Pentru inceput pune laptele intr-un ibric la incalzit pe flacara mica, acesta nu trebuie incalzit mai mult de 75 de grade. Dupa ce ai l-ai incalzit pune laptele in cafetiera french press si bate laptele pana acesta capata o textura cremoasa. Acum prepara un espresso si toarna-l in paharul sau cana din care urmeaza a fi consumata bautura. Adauga peste siropul de caramel, apoi crema de lapte.
Daca doresti, pentru decor poti adauga ciocolata rasa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post