Bubble Coffee este o bautura pe baza de cafea delcioasa, potrivita pentru o clipa de relaxare.
Reteta isi are originile in Taiwan si s-a raspandit rapid in Asia si in State. De obicei se face cu ceai negru sau verde.
Mi-ar fi de folos storcatorul de fructe HR 1855,fiindca as incerca si alte combinatii,cum ar fi de fructe,cocos sau diferite legume.
Cele doua linguri de tapioca se pun in apa, cantitatea de apa sa fie de zece ori mai mare. Se pune la fiert cam 10 minute, dar depinde si de ce fel de tapioca folositi.
Scoatem tapioca, o clatim si o lasam sa se scurga.
Acum facem laptele condensat. Fierbem laptele,pana scade cu 60% din volumul initial, amestecand continuu ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Adaugam zahar dupa gust, de obicei este foarte dulce, eu il prefer mai putin dulce, asa ca nu a fost prea mare cantitatea de zahar.
Pregatim cafeaua, la o cana de apa avem nevoie de o lingurita de cafea. Puteti folosi o presa de cafea, filtru sau pur si simplu, turnati apa fierbinte peste cafea.
Adaugam in pahare tapioaca, peste punem cafeaua si la sfarsit laptele condensat si amestecam.
Se serveste cu paiul, iar vara putem adauga si cuburi de gheata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post