Vermut

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de vin se dizolva zaharul pe foc mic

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 ml vin
  • 180 gr zahar
  • 100 ml alcool de 80 de grade
  • 1 lingura caramel lichid
  • 5 gr coaja de portocala
  • 2-3 gr coaja de nuci verzi
  • scortisoara
  • nucsoara
  • cateva frunze de menta

Mod de preparare

Coaja rasa de portocala, coaja de nuci verzi, scortisoara, nucsoara si menta se oparesc cu 200 ml vin. In restul de vin se dizolva zaharul pe foc mic. Se amesteca apoi cu vinul aromatizat, alcoolul si se toarna in sticle.


Se serveste cu gheata si lamaie sau in cocktailuri. Alte retete culinare:

Socata Limonada Sirop de brad

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors