Sangria de vara este o bautura pe baza de vin aromata si racoritoare. Joaca-te cu forma fructelor dar si cu coloritul pentru un efect garantat. Noi iti propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Sangria de vara se prepara foarte usor si este foarte aromata. Noi va propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Tot ceea ce aveti de facut este sa curatati si sa spalati fructele, dupa care sa le taiati felii. Pentru un aspect placut, dar mai ales daca doriti sa va impresionati invitatii, va sugerez sa decupati fructele (cele care pot fi decupate, bineinteles) in diferite forme, cu ajutorul inelelor pentru fursecuri.
Apoi amestecati toate ingredientele intr-o carafa si dati la frigider pentru cel putin 4 ore. Ideal ar fi sa stea o noapte la frigider.
Sangria de vara se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post