Supa de salata verde este o reteta de supa usoara, acrisoara, perfecta pentru zilele de primavara. Azi va prezint reteta unei supe de salata verde in varianta light, cu iaurt, fara oua si sunca prajita.
Se curata si se toaca usturoiul, se pune la calit in 3 linguri de ulei, apoi se adauga faina se lasa putin, amestecand continuu sa nu se prinda de cratita, apoi se adauga apa si laptele batut amestecat cu laptele dulce.
In timp ce se lasa la fiert se spala bine salata, dupa care se adauga rupta cu mana. Se potriveste de gust cu sare si sare de lamaie sau zeama de lamaie, dupa care se poate adauga smantana dupa gust, sau oua fierte.
Supa de salata verde cu iaurt poate fi servita atat rece cat si calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort delicios, inscris cu tot dragul la categoria „ Retete cu dragoste”. Ne plac mult deserturile cu...
Desert tort cu crema de cappuccino si krantz
Comentarii