Coq au vin rouge este o mancare cu carne de pui si vin rosu absolut delicioasa. Este o mancare cu carne de pui potrivita pentru o cina festiva.
Transati cocosul in bucati potrivite pe care le spalati si le scurgeti bine de apa. Taiati ceapa julien si morcovul rondele subtiri.
Intr-un vas incapator puneti bucatile de pui ,ceapa ,morcovul,piperul boabe ,foaia de dafin,cimbru si usturoiul. Acoperiti cu vinul si lasati la rece pentru cateva ore sau de seara pana dimineata.
Scurgeti bucatile de carne ,stergeti-le bine si prajiti-le bine pe toate partile in uleiul de masline .Adaugati ceapa ,morcovul scurse si tijele de telina taiate felii. Lasati sa se inmoaie cateva minute ,apoi adaugati vinul scurs. Lasati sa fiarba la foc mic pana se inmoaie puiul ,adaugand cate putin vin caldut sau supa de legume.
Cand este aproape gata taiati baconul fasii si prajiti-l in unt. Adaugati ceapa murata scursa, lasati cateva minute ,amestecand usor ,apoi adaugati ciupercile. Turnati amestecul de bacon,ceapa si ciuperci peste pui , potriviti de sare si mai lasati sa dea cateva clocote.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt prajirea si fierbera inabusita.
Serviti mancarea cu carne de cocos in vin presarat cu patrunjel verde tocat fin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzMama mea adora aroma de rom la cozonac, mereu imi spunea ca daca nu pune esenta de rom din belsug, simte ca nu este cozonac....
Cozonac cu aroma de rom
Comentarii