Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante. Le presaram cu sare si piper. Fierbem in 2 litri de
Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante.
Le presaram cu sare si piper.
Fierbem in 2 litri de apa broccoli, apoi ii scoatem pe farfurie. Punem cate doua buchetele de broccoli fierte pe fileu de salau.
Rulam fileul si il prindem in scobitori.
Pune rulourile intr-o tava si le stropim cu ulei.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc mare 8 min.
Intre timp topim in tigaie untul, adaugam amidonul si laptele si cand sosul incepe sa se ingroase, puneti zeama de la jumatate de lamaie, catelul de usturoi tocat marunt si dulceata de afine.
Luam tigaia de pe foc si omogenizam bine sosul.
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorSupa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...
Supa de pui cu galuste• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape•
Ardei umpluti cu orez si legumeO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine
Comentarii