Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carni
Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carnii cu ulei si apoi cu miere. Se inteapa carnea deasupra in 15-20 de locuri cu un cutit ascutit in care asezam crengutele de rozmarin. Se asezoneaza. Dam la cuptor pentru 1 ora si 15 minute daca vrem carnea in sange sau 2 ore pentru o friptura bine patrunsa. Odata facuta scoateti friptura si lasati-o intr-un vas la racit.
Se poate servi cu cartofi Alte retete de Pasti : Friptura de miel coroana Friptura miel cu cartofi Pulpa de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieEste un desert tare bun, seamana putin cu tiramisu, se prepara rapid si se mananca la fel de rapid. Sper sa va placa! :X
Desert rapid cu banane si crema de vanilie
Comentarii