Tochitura din maruntaie de pui

Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa, apoi se pun la fiert cu un praf de sare. n momentul cand da in primul clocot, se spumeaza si se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tochitura din maruntaie de pui

Ingrediente

  • 1 kg de maruntaie de pui(inimi
  • pipote si ficatei)
  • o lingura condimente legume deshidratate
  • amestec condimente uscate(usturoi
  • maghiran
  • cimbrisor
  • piper
  • oregano
  • ceapa cimbrisor
  • anason)
  • 9-10 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • piper
  • 100 ml vin rosu
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa, apoi se pun la fiert cu un praf de sare.

n momentul cand da in primul clocot, se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se lasa sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.

Se scot din supa maruntaiele,se scurg si apoi se pun la prajit in ulei.

Cand incep sa se rumeneasca adaugam vinul rosu, mai lasam putin pe foc mestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugam pasta de tomate, usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.

Se mai lasa sa clocoteasca putin, apoi se adauga si amestecul de condimente aromate, sare si pier daca mai e nevoie.
Alaturi de tochitura se poate servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline.

Pofta buna!

Reteta Tochitura din maruntaie de pui a fost propusa de ani67 pe forum culinar.ro

Alte retete cu ficatei de pui gasiti aici:

Ficatei gratinati cu sos picant,

Ficatei Cleo,

Salata de ficatei de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
2
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
3
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
4
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
5
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia