1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc. 2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le i
1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc.
2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Unge fiecare jumatate cu sos de rosii.
4. Presara deasuprea mozzarella sau cascaval ras. Cu putina imaginatie , poti transforma banalele chifle in mutrite haioase.
5. Ochisorii si gurita fa-le din ardei gras, iar nasucul dintr-o jumatate de maslina.
6. Lasa la cuptor 5-7 minute, dupa care sa se racoreasca putin.
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorSupa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...
Supa de pui cu galuste• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape•
Ardei umpluti cu orez si legumeO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine
Comentarii