Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adau
Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adauga faina si apoi si se pune praful de copt, pe urma se incorporeaza albusurile batute spune incet incat sa nu-l zdrobim.
Sirop: se caramelizeaza zaharul si cind a prins culoare se pune un pic de apa c-am o cana si se lasa la topit, dupa care se adauga esenta de rom.
Crema:se pune la fiert frisca lichida si ciocolata la topit in ea, cind e topita se lasa la racit si se adauga apoi gelatina inmuiata inainte, apoi se adauga la frisca batuta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii