Figaruile de pui cu legume sunt ideale pentru gratar. Frigaruile se pregatesc foarte usor, asigurandu-va si garnitura pentru carnea pregatita la gratar.
Amestecam mustarul cu mierea, sosul de soia si uleiul de arahide pana arata ca o maioneza. Condimentam si adaugam frunzulitele de rozmarin, laptele batut. Amesteacm bine si turnam peste carnea taiata in bucati generoase. Amestecam bine, acoperim si lasam peste noapte in frigider.
Spalam si curatam legumele. Le taiem bucati/felii. La ciuperci eu am rupt codita.
Bagam legumele si carnea pe bete, dupa cum avem pofta.
Din legumele ramase, am facut si citeva frigarui vegetale. Le-am pus pe gril electric pana s-au rumenit. Pentru ca aveam si niste porumb fiert, l-am grilat putintel si l-am servit pe linga frigaruile vegetale stropit tot cu ulei de masline si otet balsamic.
Reteta Frigarui de pui a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Am servit frigaruile de pui cu salata de cartofi cu iarba ciorii si masline + salata de castraveti cu aceeasi iarba, ulei si otet de mere. Pofta buna!
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufPentru ca am gasit spanac proaspat pe piata, am preparat o delicioasa Placinta cu spanac, omleta si branza.Am zis sa mai...
Placinta cu spanac, omleta si branzaDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii