Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine. Se unge masa c
Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine.
Se unge masa cu ulei si se intinde aluatul se pune peste aluat sos pt, pizza in strat foarte subtire si restul ce v-a doreste inimioara.
Se ruleaza,eu ung cu lapte, tai felii de 1-2 cm groase, pun pe o tava tapetata cu hirtie pergament si dau la cuptor pt- 20-25min. la 180!C
Aluatul se poate lasa si nerulat si in acest fel se obtine Pizza la tava.
Calde sau reci sint foarte bune.
Reteta este postata pe forum cu imagini facute pas cu pas.
aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7728
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPentru prima data am pregatit nectar in casa! Am ales sa fac de capsuni! Am cumparat capsuni bine coapte, dulci, aromate,...
Nectar de capsuniReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii