Se preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Rosiile, ardeii si ceapa se aranjeaza cu pielita in sus intr-o tava. Se amesteca usturoiul dat pe raza
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Rosiile, ardeii si ceapa se aranjeaza cu pielita in sus intr-o tava.
Se amesteca usturoiul dat pe razatoare sau taiat marunt (cum preferati), sarea, piperul, thyme, otetul balsamic, 2 linguri de ulei de masline si se toarna cu duiosie peste legume, dupa care se introduce tava la cuptor pentru 45-50 minute.
Cand legumele sunt gata, intr-o oala de supa se incalzesc cele doua linguri de ulei ramase cu pasta de tomate.
Se adauga legumele scoase din cuptor, cu tot sosul pe care l-au lasat in tava, si se amesteca fara mila.
Acum e momentul sa turnam si zeama de supa de legume si mai lasam 5-10 minute sa se imprieteneasca toate.
Dupa ce au dat un clocot-doua, se introduce in oala mixerul/blenderul si se transforma totul intr-o minunata crema la care se adauga busuioc, de preferinta proaspat.
Pofta buna!
Reteta Supa-crema de rosii coapte a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii