Aluat 1. Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine,
Aluat
1. Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.
2. Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.
Umplutura cocos
1.albusul se mixeaza, se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.
Aluatul se imparte in chiftelute egale, cam cat o nuca si se taseaza.
La fiecare chifteluta se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.
Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinarile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).
Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita, ca in imagine.
Reteta recomandata de Pocahontas.
Alte retete recomandate:
Prajitura de branza
Pasca cu smantana
Pasca
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii