Fasolea,am pus-o la inmuiat de cu seara,apoi am fiert-o putin(a-2-a zi) cu sare, morcov si patrunjel. Asa procedez eu cu fasolea inainte de a o gati.O
Fasolea,am pus-o la inmuiat de cu seara,apoi am fiert-o putin(a-2-a zi) cu sare, morcov si patrunjel.
Asa procedez eu cu fasolea inainte de a o gati.O fierb in ceva apa(cat sa o cuprinda) la foc mic, pana scade zeama aproape de tot. Apoi las asa,pana am nevoie de ea(tot in aceeasi zi).
Am tocat ceapa,si am pus-o la calit.
Dupa ce se rumeneste putin, adaug costita taiata bucati si amestec putin. Las mai departe la rumenit.
Apoi tai morcovii bastonase mai groase si le pun peste.
Torn ceva apa fierbinte peste si adug patrunjelul tocat.
Pun si fasolea si las la fiert,pana se inmoaie fasolea si zeama din oala se ingroasa putin.
Pofta buna!
Reteta Fasole cu costita afumata a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu fasole gasiti aici:
Supa de fasole verde cu costita afumata,
Iahnie de fasole cu afumatura,
Iahnie de fasole la ceaun
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPe 25 ian e ziua unei fete dragi mie, nu stiu cum fac dar mereu strang in jurul meu oameni cu care as escalada si muntii la...
Tort Valentina cu capsuni si ciocolata - Deliciu ciocolatos si aromat
Comentarii