Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta u
Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit 180°C.
Intre timp se face sosul: 1 praz tocat calit intro 1 lg de unt si peste care se adauga 0,5 dl coniac.
Se fierbe timp 6-8 min in 2 dl smintina subtire + 1lg de smintina groasa, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si marar uscat, se adauga o mina de creveti decorticati.
Reteta propusa deDan@
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn desert fin, aromat, gustos si de efect! Am ales sa nu il ornez, l-am facut pentru noi in casa si cred ca arata minunat si...
Desert tort cu blat din albusuri, mousse de oreo si cafea
Comentarii