Prajitura de post cu nuci si gem este pur si simplu delicioasa. Se prepara incredibil de usor, nu ai nevoie de multe ingrediente, si cel mai important, este de potrivita pentru perioada postului.
Ungem o tava potrivita pentru cuptor cu margarina sau ulei si incingem cuptorul la 180 de grade. Prajim putin nucile, ca sa le scoatem in evidenta aroma.
Amestecam restul de ingrediente, adaugam si nucile, si turnam aluatul astfel pregatit in tava.
Dam prajitura la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Prajitura de post se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia felii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm vazut aceasta reteta la Laura Laurentiu si tare m-a incantat, am zis: neaparat trebuie incercata! Nu am respectat eu...
Ciorba de burechite
Comentarii